Gå til innhold

Film fra Den Store Sykkelturen

Fruen har laget film!

De siste ukene har jeg tilbragt mange, lange timer i regissørstolen. Ok, det er vel strengt tatt en helt vanlig spisestuestol, men det høres unektelig mye kulere ut kallen den for «regissørstol»! Anyway – jeg har altså laget film fra Den Store Sykkelturen jeg syklet i mai, som jeg tidligere har blogget om her:

https://barkaikorea.wordpress.com/2014/05/10/pa-sykkeltur-gjennom-sor-korea/

Den store sykkelturen

På sykkelturen filmet vi med et GoPro-kamera som var festet til en av hjelmene. Da jeg skulle gå gjennom film-materiellet var det over 300 snutter med varighet fra noen få sekund og opp mot en halv time. Det ble mange timer med kutting, for å si det sånn… I tillegg måtte det settes inn litt tekst og bilder, samt legges på lyd – men ikke lyd hele tiden, for noen ganger ville jeg ha med det som ble sagt – og overgangene måtte helst være bra, og gubbedremeg – jeg ble helt svett innimellom! Siden Fruen har en velutviklet evne til å dille og dalle før jeg kan si meg fornøyd men ting, tok dette mye lenger tid enn jeg hadde forutsett. Så de siste dagene var jeg rimelig metta på både filmklipp og musikk…

Det er den aller første filmen jeg har laget i hele mitt liv (og sannsynligvis den siste?). Heldigvis fikk jeg kjempegod hjelp av Francisco Plaza, kjæresten til Karna. Uten ham hadde det aldri gått! Omsider klarte jeg å sette sluttstrek, og si da Francisco la filmen ut på Youtube var jeg strålende fornøyd! Hipp hurra, nå har jeg prøvd filmlaging også! Her er filmen:

http://m.youtube.com/watch?v=IhSj_N5y5yg

Ingen kommentarer ennå

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: