Gå til innhold

Lerketur – amok med kamera

Torsdag er fast lerketur. Og «lerkene» er skandinaviske damer på Geoje Island. Det er så kjekt – ut på tur, praten går, tips og vi storkoser oss! Selv om lerkedamene er veldig forskjellige, både i alder, personlighet, livssyn og fysisk form, så legger alle velviljen til sånn at hver eneste tur blir bra. Nei, bedre enn bra. Hver eneste tur er en opptur – både mentalt og fysisk; veldig bratt i Korea, nemlig! Turen i dag starta med litt regn (fysjameg) og Fruen var ørlite granne grumpy… men det kom seg raskt allerede i første motbakke. Plutselig var det ei som sa: «åh, det har jo stoppa å regne» – men det var det ingen som hadde lagt merke til sånn som vi tatla… Vel oppe på 565 meter var obligatorisk gruppebilde, og det etterhvert også en matpause (og mer tattel)

Nojasan 565 moh

Etter matpausen tittet sola fram, gradene steg, og humøret hold på å gå til himmels. På turen ned ble noen av oss ble veldig obs på alle de kule trærne. Og så gikk det som det måtte gå – enkelte gikk helt amok med kamera (dvs iPhone) og vi knipsa og knipsa og klarte ikke gå forbi verken kul bark eller vridde greiner:

Dermed ble vi jo hengene etter fortroppen, og måtte jogge nedover for å ta igjen gjengen. Men bildene ble så fine at det var verdt det. Sjekk så kul bark:

bark og trestammer

Og det var mer enn «bare» bark å ta bilder av…. vi fant blomster, sopp og lav, samt rare uidentifiserte ting:

Blomster, lav og andre vekster

Blir det kjekkere nå tror jeg Fruen går helt alldeles amok….

en kommentar Send en kommentar
  1. mrs.Øystøl Bakke #

    Så kult! Det finnes tydeligvis noen tre-elsker-gener i slekta. Men hva var det som var uidentifisert? Den sommerfugl(?)puppen?

    mars 21, 2014

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: