Gå til innhold

Boxing

Fruen har vært på 8 ukers kurs i boxing sammen med Elisabeth, Borhild og Elin! Vi har slett ikke tenkt oss i ringen med Cecilia Brækhus, for dette var en litt annen type boxing kalt Hangi. Det er en koreansk tradisjonell teknikk for å lage ting (esker, fat, bokser, hyller, lamper, små møbler) av papp – og veldig mye lim! Fruen har rett og slett vært på pappeskekurs – haha, så mye GØY som finnes der ute!
Vi fant et lite overfylt krypinn som holdt kurs i dette her – selvfølgelig bestilte vi et 8-ukers Hangikurs. Vi trodde vi skulle lage hver sin boks – derav nanet «boxing». Det er jo mye kulere å si «vi skal på boxing på mandag» enn å si at «vi skal på pappeske-kurs»! Men valgmulighetene var store; vi kunne nesten lage hva som helst. Stilen er veldig koreansk (selvfølgelig) og her er et utvalg av modellene:

Elin og Borghild ville lage tradisjonelle fat (dog med svært moderert dekor), mens Elisabeth og Fruen bestemte seg for en stor åttekantet krukke som visstnok blir brukt som risbeholder. Vi valgte et svært ukoreansk utseende, uten en eneste snirkel eller pynt, og i helt andre farger enn normalt. De koreanske damene gjorde store øyne (tror ikke tanken på å gjøre det sånn hadde slått dem, engang) men vi ble fornøyde!

Det var et sosialt kurs. Vi var 4 damer som gikk sammen, og så var det en del koreanske damer der i tillegg. Og god plass var der ikke – trangt og så innihampen rotete at vi fikk helt neller. Ting sto stablet overalt, og tilsynelatende uten system; papp, lim, papir, mikro-ovn, utstyr, modeller, rusk og rask mat og sakser og tannbørster og gudhjelpeossvel! Et par ganger hadde boxe-damen med mat, og da var det kom-og-spis enten du liker koreansk mat eller ikke..

Kurset varte i 8 uker, og jammen har det vært mye «lått & løye» – sjekk lysbildeserien:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

en kommentar Send en kommentar
  1. Monster #

    Syns boxen din ble kjempefin😊

    februar 7, 2014

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: