Gå til innhold

Fjelltur i høstfarger

Minst en gang hver uke går Fruen og Doggie på fjelltur med andre damer. Vi er sikkert hundrevis av Expat-damer fra mange land her på øya Geoje, og mange har dannet turgrupper. Vi facebook’er hverandre samles for tur – det har det veldig kjekt!! Her på øya «vår» er det utallige topper å bestige. Det er supert tilrettelagt med turstier og utsiktspunkt. Men det er bratt!  Av og til er det så bratt at jeg tenker «blir det brattere nå så ramler vi bakover». Men flott er det. Og god trening – kondis & leggmuskler oppover, og balanse og lårmuskler nedover! Her er 20 skandinaviske damer i lang, lang rekke:

Bilde

Været er nå betraktelig kaldere enn tidligere, men fremdeles er det sol og blå himmel. Det er visst sånn det er i Korea hele tiden – det er helt herlig å slippe det grå vestlandsværet! Regn har vi nesten aldri. Jo, av og til regner det om nettene, og vi har hatt et par styrtbyger når en tropisk storm har vært et sted langt vekke. Men hver dag trekker jeg fra gardinene og ser ut på blå himmel. Det er SÅ herlig 🙂 Jeg har ikke gått på en eneste tur i vått vær. Og dette er høsten – Fruen liker en hel haug!!

Bilde

Nå er høstfargene intense, og turdamene er enige om at vi om at vi nesten må kype oss i armen for å tro at vi opplever disse fantastiske turene.

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde

Bilde
Flott utsikt høyt oppe:

IMG_1940

Her er Doggie på toppen:

Bilde

På toppen er det obligatorisk med gruppebilde:

Bilde

Men selv om vi hver dag våkner til sol og blå himmel, er det definitivt ikke 20 grader lenger. Denne uka var det gull med ull – heldigvis at vi tok med oss en stor bag med Devold ull. Denne uka fant jeg is i bakken i undersolt terreng om morgenen:

IMG_2046
Da jeg tredde på meg full habitt med Bergans og Devold sa de australske damene: «oh! you really do look sooooo Nordic!» Jaja, jojo, well, ehh, I am… Så det er deilig med gode klær, for jammen blåser det på toppene i Korea, også:
IMG_2041

en kommentar Send en kommentar
  1. Elisabeth #

    Ser helt nydelig ut, og i tillegg veldig sundt !! Her minus 4 og sol 🙂

    november 20, 2013

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: