Gå til innhold

Flytting – igjen!

Så var det på’an igjen!  Vi har brukt helga på å flytte igjen – denne gang kun fra 8. til 9. etasje i «Lotte», blokk 108:

Lotte 108

Pakking – bæring – flytting – vasking – flytt ut, flytt inn – jeg begynner å få himla god trening på dette. Den første leiligheten vår, nr 801, hadde 3 soverom + et kontor. Dermed måtte huseieren bygge om kontoret til soverom, sånn at Vanja har et rom når hun er kommer fra Bali. Men huseieren eier også leilighet nr 901 – som også Statoil leier. 901 sto tom i påvente av Arne, som ikke har kommet hit ennå. Da vi fant ut at 901 allerede hadde bygget kontoret om til soverom, var det enklest at vi byttet leilighet. Nr 901 har ikke «drivhusganger», den har litt annerledes vegger og dekor, men stort sett samme utforming. Senga i Master Bedrom er fantastisk, haha:

seng

Vi brukte hele lørdagen & søndagen på å flytte. Huseieren (han foran) kom og hjalp med å demontere spisebordet, for det var «velli heavy» og hadde glassplate som var «velli dangelus». Men det gikk så fint så (vi har flytta før!) 

flytt    flytt2

Huseigeren forsvant så snart den fryktelig farlige glassplata var tilbake på spisebordet. Men da hadde vi jo akkurat starta. For Fruen ville ha opp sofaen, og ungene ønsket «sine» senger med opp, så da var det bare for Mr. Barka & sønn å demontere møbler, bære ut av 801, opp en etasje, inn i 901, og montere igjen…  Heldigvis er Mr. Barka en effektiv og nevenyttig kar – selv om han aldri har hatt så skral verktøysamling i hele sitt liv:

verktøy

Vi sprang opp og ned mellom 8 og 9. etasje i to dager – vi bar og trilla og gikk trappene og tok heisen:

Flytting K     flytting A

og sent søndag kunne Karna henge opp bilder av venner og familie på nytt rom:

Det skal en del ting og tang til for at en leilighet skal føles koselig. Men det finnes omtrent ingen interiørbutikker (eller møbelbutikker) her – all shopping foregår visst online. Stearinlys og annet «kos» er vanskelig å oppdrive, og prisene er høye (60 kr for et kubbelys). Hadde jeg visst det før jeg dro hit, skulle jeg hatt med mer «dill» enn bare dette bilde:

stue detalj1

Men Fruen har funnet en kjekk keramikkbutikk, skiferheller i skogen (!) samt planteutsalg, så det kommer seg:

stue detalj     stue detalj0

I og med at vi byttet leilighet måtte vi på’an igjen med tv-kanaler og internett. Mannen er blid, men jeg kjenner at lednings-allergien klør: kan ikke noen finne opp noe finere enn dette??

wifi

Ennå er vi ikke helt i orden i 901. Vi må skifte sofa – detn vi har nå er knallhard og ikke stor nok til alle oss. Og stadig finner vi mer vi skulle hatt. Åhh, som jeg savner Ikea!!!

Ingen kommentarer ennå

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: