Gå til innhold

Løgne ting (1)

I Korea fins mange løgne ting for en nordmann! Her kommer den første løgnasen: Glassgang langs ytterveggene I leiligheten! Med hånddusj! Alle rommene krymper dermed innmari mye! Særlig stua, hvor det er er to vindusvegger; den ene sida er dradd inn 1,5 meter, og den andre sida er dradd inn 2,10. (Interiørarkitekten i meg har for lengst tenkt hvordan jeg kunne fornorske dette designet, må vite…) Vinduene går fra gulv til tak, og begge sett glassvegger har skyvedører:
0 (6)

Kunne jo vært kjekt å innrede en «utestue» I den bredeste glassgangen, men det går ikke. Det blir altfor trangt, siden noen så genialt har laget høydeforskjell på 40 cm med 1 m gulvhøyde og 1 m opphøyd:
0 (5)

Hva er så poenget med disse glassgangene? Vi har dem jo på to stuevegger og utenfor 3 soverom – i mitt hode er det «inkjevetta»!

Og hvorfor hånddusj??

0 (3)

Vi har 4 ute-hånddusjer – hva skal jeg bruke dem til?? Kan ihvertfall ikke dusje siden dusjslangen er altfor kort. Det er mange ting som er for korte til lange fru Barka, men det blir et annet blog-innlegg. Tilbake til dusjen – vi har jo to bad, og jeg har ingen ønsker om å dusje i vinduet rett i alles åsyn. Så dette var mytisk! Jeg spurte en eiendomsmegler, og hun sa at koreanerene bruker disse gangene til planter! Herrefred – vi har altså drivhus utenfor alle rom! Å så så sinnsykt MYE drivhus-plass! Kunne sikkert vært kjekt det, om jeg ønsket å drive komersiell tomatdyrking utenfor stua eller chiliproduksjon fra soverommet…

Apropos soverommet: utenfor Master bedroom’et er 1/4 av drivhusplassen opptatt av en fastmontert, svær, høy koloss i hardplast på 2 x 1 meter – en helt uforståelig diger dings uten skap eller skuffer – kun en liten «hylle» under:
0 (4)
Vi lurer veldig på hva denne kassen er, og har kommet med flere muligheter for bruk:
Sløyebenk? Strippescene? Alter? Massasjebenk? Andre forslag?

Ingen kommentarer ennå

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: